Kodu

kolmapäev, november 22, 2006

Õppimine ja hoolsus


Murelikuks teeb see, et seni ei ole ühtki päeva, kus kõigil õpilastel oleksid töövahendid olemas ja kodused tööd tehtud. Õpetajal peab iga päev olema anda mitu paari kääre, tosin pliiatsit, kustukumme, joonlaudu jne. Kõik eelpool nimetatud asjad peaksid olema koolis oma isiklikus karbis. Miks peab õpetaja majandama poolt klassi, et töö tehtud saaks? Mõistan, kui päevas on üks-kaks juhtumit, aga kui ikka pea pooltel on oma asjad pilla-palla, siis õppeedukus kannatab selle all kõige rohkem.
Praegu on koolis päris paljud õpetajad ja õpilased haiged. Seepärast teeb üks õpetaja mitme inimese tööd. Kaua seda üks inimene teha jõuab, ei tea. Mis saab siis, kui ka meie klassi õpetajaid hakatakse asendama? Kolmas klass ei ole enam nalja tegemise koht ja aeg on end kokku võtta! Kas tõesti on raske vaadata päevikusse ja kontrollida, mis tunnid järgmisel päeval on ja kas on õpitud või mitte? Äkki on hea küsida klassikaaslaselt, kellel alati asjad korras, kuidas ta seda teeb!
Nii tahaks oma klassi kiita. Andke selleks ometi põhjust:))

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mul on mõnikord asjad kodus aga püüan edaspidi veel hoolsam olla

Anonüümne ütles ...

minul ununeb ka vahest asjad koju aga seepärast ei peaks märkust saama siis kui mitu päeva on juba ununenud koju siis peaks saama märkuse minu arvates!=ok

Anonüümne ütles ...

õp.Tiina on tegelt hea õpetaja parim keda olen kohanud aga ta on seepärast kuri et mõned lapsed on pahad ja lobisevad tunni kogu aeg nagu Mark,Gevin,Jargo,Risto,Harald jne.

Anonüümne ütles ...

mul ununeb harva asju...püian olla hoolsam!!!

Anonüümne ütles ...

mul ununevad väga arva asjad koju ma püjan olla alati hoolsam
mina arvamus on ka se et meje klassijuhataja on väga tore aga ta on aind selle pärast nati kuri et meje klass lobiseb tunnil ja ei hoja alati asju kaasas

Anonüümne ütles ...

Täna võin juba rõõmsam olla, sest märkasin osadel lastel uusi töövahendeid;) See on tore, kui vähemalt püüate.

Anonüümne ütles ...

Minul oli ja on tintenpen kaasas.

Anonüümne ütles ...

Mina unusatasin üks kord asju

Anonüümne ütles ...

mina olen ka unustanud aga enam ei tahaks küll unustada ,sest ma ei taha õpetajat kurvastada:):):):)

Ajaveebi haldaja:
Tiina Perovskaja