Kodu

neljapäev, detsember 14, 2006

Käitumine

Täna tuli üks õpilane koju saata, sest oli kaasõpilase vastu vägivaldne. Kuna meie klassis on seda kiusamist niigi palju, siis otsustati, et õpilane saadetakse koju, kui ta ei suuda teistega koos õppida. Puudutud tunnid lähevad põhjuseta puudumise alla. Midagi ei ole teha - on aeg oma tegude eest vastutama hakata. Selliseid juhtumeid on väga harva, kui õpilane saadetakse koju oma käitumise pärast järele mõtlema. Kui klassis selliseid asju veel juhtub, siis tuleb õpilane kooli tagasi koos lapsevanemaga, kes vastutab selle eest, et tema laps ei oleks kaasõpilastele ohtlik.
Klassis on jätkuvalt 4-5 õpilast, kes ei allu õpetaja korraldustele hakkavad vastu ja ähvardavad. Kui nii edasi läheb, siis avaldan nende õpilaste nimed ja võtan ühendust meie projekti juhendava politseinikuga.
Kiitus õpilastele, kes südamest õpetajat rõõmustavad oma kohusetundliku käitumise ja õppimisega.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

see on väg õige mark on täiega ülbe poiss ta ei vastuta oma tegude eest ta teeb õpetajale haiget aga ei mõtle mis tagajärjed on

Anonüümne ütles ...

Murjendav. Miski ei mõju, oehh.
Mina arvan endiselt, et selliste lastega peaksid tegelema juba teised koolid, kus neile pööratakse rohkem ja individuaalset tähelepanu > ehk siis erikool. Kui lapsevanemad sellest veel aru pole saanud, siis kurb küll, et mina seda Teile ütlema pean.

Anonüümne ütles ...

Ma mõttlen,et Mark ja kes veel on peavad minema teise kooli või 1 klassi

Anonüümne ütles ...

Nii imelik et Mark nii käitub!Pole ime kui ta tõesti koolist välja visatakse või 1 klassi tagasi peab minema.Minu arvates vajab Mark tähelepanu või mis?Mark on lihtsalt vägivaldne ja see on lihtsalt jube pealt vaatata mida ta teeb! :s xD

Anonüümne ütles ...

Mina arvan, et ükski laps ei sünni ilma halvana. Kuidas kodu, nii laps. Ju siis on midagi Margi kodus lahti, kui ta koolis end negatiivselt välja elab. Tegelikult on selliseid lapsi vaja aidata. Kahju, et Margi vanemad sellest aru pole saanud ja asjal minna lasevad:(

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks et Mark ja Gevin lähvad
teise kooli

Anonüümne ütles ...

Kahju,et oma esimest kirja pean selle teemaga alustama.Väga kurb on seda kuulda,et asjad pole paremaks läinud.Kui see ikka niimodi jätkub,peab kõrgemale tasandile minema.Rahulikku jõuluaega kõigile!

Anonüümne ütles ...

Mark ja Gevin võiksid vähemalt jõuludel normaalsed olla.

Anonüümne ütles ...

On see jõuluime või midagi muud - ei tea, aga viimasel koolipäeval, kui olime Margiga kahekesi jäänud, tundsin, et minu jõulusoov jõudis Margini. Soov ise oli, et järgmisel aastal ei peaks halbadest asjadest tema puhul rääkima ja et me mõlemad, mina ja tema, püüame seda teha.Mark andis vaikselt (tema puhul suur edusamm) peanoogutusega märku, et ta soovib seda ise ka.
Aidake siis kõik kaasa, et Margil ja minul see õnnestuks:))

Anonüümne ütles ...

Võipolla Margi vanemad märkasid seda, aga ei taha näidata seda.

Ajaveebi haldaja:
Tiina Perovskaja