Kodu

teisipäev, september 25, 2007


28. septembril läheme tähistama sügislaste sünnipäeva. Kooli ees peab olema kell 9.15. Buss väljub täpselt kell 9.30. Kes hiljaks jääb, jääb maha. Tagasi olema umbes kell 14.30.
Kalevi- Liival ootab meid metsamees, kes kogu meie matka juhib.
Läheme uurima, kes need jäljed metsa tegi. Kes need puud maha näris ja kuhja pani? Vaatame, mis seal metsas kasvab ja mis teepotti pista kannatab. Proovime ilma tikkudeta ürgsel moel tuld süüdata. Teeme ühe vinge lõkke, keedame lõkkel teed ja küpsetame ise kaasa võetud vorstikesi. Ehitame onni. Jalgsi käime 2-4 km. Kohapeal oleme ca 3 tundi . Meie klassi õpilaste matkaraha võtab õpetaja klassiarvelt. Kes lisaks kaasa tuleb, peab maksma sulas õpetaja kätte väljasõidu päeval: laps 45.-kr. ja täiskasvanu 25. -krooni.
Selga panna mugavad matkariided, pähe meie klassi nokamüts (kellel seda ei ole, siis mõni muu). Kaasa võtta vihmakeep, vorstikesi küpsetamiseks (kui tahtmist, siis võib ka mõne võileiva kaasa võtta; jook on kohapeal), võib ka fotoaparaadi kaasa võtta, et huvitavaid looduspilte teha ja loomulikult kõige tähtsam asi - HEA TUJU:)

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina tulen kaasa ja ma ootan juba nii väga seda reisi.

Margit Lindau ütles ...

Tere, õpetaja Tiina! Mõnus on lugeda teie kooli ja klassi vahvatest tegemistest, toredatest lastest. Soovin ilusat ilma ja parimat matkapäeva ÕNNESTUMIST!

Margit

Anonüümne ütles ...

Küll ta tuleb ega ta tulemata jää;)

Anonüümne ütles ...

Õp.Tiina aga kas õksinda võib ka tulla?

T. R. ütles ...

Muidugi:)

Carru ütles ...

Aga Õp.Tiina me pidime tegema selle klassi ajalehte mingeid kas luuletuse või jutu või ristõna ja kui sa teed ristõna kas sa pead kõik lüngad ja vastuse ära kitjutama?

Svetik ütles ...

Kas seda võib esmaspäeval tuua ära seda ajalehte sest ma unustasin et homme peab tooma.

Ajaveebi haldaja:
Tiina Perovskaja