Kodu

neljapäev, jaanuar 24, 2008

Suitsuprii klassi võistluse omaloomingukonkurss

4. klassis osaleme suitsuprii klassi võistlusel. Nüüd on kuulutatud välja omaloomingu konkurss, kus on vaja leida tunnuslause. Kõik on oodatud seda meie klassis välja mõtlema. Arutelu tunnuslause kohta võiks olla blogis selle üleskutse kommentaarides. Pakkuge julgelt!

Nüüd veidi lähemalt:

Suitsuprii klassi võistlus on Eesti koolides toimunud juba kuus aastat. Võistluse eesmärgiks on ennetada või edasi lükata suitsetamise alustamist ja teiste suitsuvabade tubakatoodete tarbimist laste ja noorte seas, motiveerida õpilasi, kes tarbivad tubakat, sellest pahest loobuma ning toetada tubakavabadust kui eluviisi. Selle õppeaasta Suitsuprii klass alustas 22. oktoobril ning lõppeb 22. aprillil. Sel aastal osaleb võistluses ligi 16 000 õpilast erinevatest koolidest üle Eesti.

Teist aastat järjest kuulutatakse välja omaloomingu konkursi, et järgmise aasta Suitsuprii klassi võistlus muuta omanäolisemaks ja eriliseks. Selle aasta omaloomingu konkursi põhieesmärgiks on järgmise õppeaasta Suitsuprii klassi võistluse jaoks tunnuslause saamine.

Konkursi reeglid on järgmised:
Konkurss algab 11. veebruaril ning kestab kuni 10. märtsini.
Konkursil võivad osaleda kõik selle õppeaasta Suitsuprii klassi võistluses osalevad klassid (ka katkestanud klassid).
Iga klass koostab ühiselt Suitsuprii klassi teemal tunnuslause ja/või nägemuse sellest, milline võiks olla Suitsuprii klassi võistluse uus nägu/kontseptsioon.
Iga klass võib esitada kuni viis tunnuslauset.
Tunnuslause maksimaalne pikkus võib olla kuni 10 sõna.
Kontseptsiooni koostamisel piiranguid pole.
Lubatud on kasutada kõikvõimalikke eneseväljendamise vorme (video, joonistused, arvutigraafika jne).


Konkursitööd tuleb saata hiljemalt 10. märtsiks Tervise Arengu Instituuti, aadressil Hiiu 42, Tallinn, 11619, märksõnaga „Suitsuprii klass“ või e-maili teel aadressile kristel.ojala@tai.ee
Saabunud tööde hulgast selgitab žürii 20. aprilliks välja parimad tunnuslaused. Parimaid töid autasustatakse kahes kategoorias – parima tunnuslause saatnud klassile preemiaks 3000 krooni ning parima kontseptsiooni saatnud klassile preemiaks 5000 krooni, mida võib kasutada ekskursiooni jms ühisürituse korraldamiseks. Lisaks peapreemiatele jagatakse parematele veel ka mitmesuguseid meeneid.
Kõige paremaks valitud tunnuslauset kasutatakse järgmise õppeaasta Suitsuprii klassi võistluses ja võistluse materjalides.
Head loomist!
______________________________________________________________________________

1 kommentaar:

Carru ütles ...

Et, kas siis see tunnuslause peab olema vähem kui 10 sõna või kuni 10 sõna aga üle 10 sõna ie tohi olla?

Ajaveebi haldaja:
Tiina Perovskaja