Kodu

teisipäev, november 14, 2006

Ekskursioon Pihlaka tallu

5. detsembril kell 10.00 - 19.00 läheme jõuluekskursioonile Pärnumaale Audru valda Soomra külla Pihlaka tallu. Tähistame aasta kõige ilusamat aega JÕULUAEGA. Hind õpilasele on 147.-krooni. Kuna ikka on vaja ühtteist veel juurde osta, siis kandke hiljemalt 30.novembriks 150.-krooni klassiarvele.
Kooli eest on start kell 10.00. Kohal peaks olema 9.45. Tagasi oleme kooli ees hiljemalt kell 19.00. Kaasa peaks võtma söögi-joogi. Kohapeal pakutakse teed. Riides võiks olla soojalt, sest pool üritust on väljas.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ka taskuraha võiks kaasa võtta, sest kohapeal on võimalik käsitööesemeid osta.

Anonüümne ütles ...

aga õp.Tiina sa võtad ainult head lapsed kaasa onju.....Aga kas mina olen üsk nendest....Ja see oleks kõige paremad jõulud ültse meie klassis olnud ma ei teaa mina tahaks kindlalt minna sest mina olen hea laps ju?????

Anonüümne ütles ...

Ma tahaksin kõik meie klassi lapsed kaasa võtta:)

Anonüümne ütles ...

Kas Mark ka tuleb.Sveta

Anonüümne ütles ...

Head lapsed. Ja õpetaja muidugi ka. Ekskursiooni toimumise hüvanguks annab iga lapsevanem 150 krooni. See on justkui 15 jäätist. Teid on klassis 29. See teeb siis kokku 435 jäätist. Üsna palju või kuidas? Igatahes - ma usun, et mitte kellelgi pole hea tuju, kui just tema peaks saama mõne jäätise vähem, kui mõni teine sai. Sellepärast palun jätke kõigile võrdsed võimalused ja ärge rikkuge ilusat jõulumeeleolukat ekskursiooni mõtlematute tegudega. Jagage see rõõm kõigi vahel võrdselt - igaühele viieteistkümne jäätise jagu.

Anonüümne ütles ...

Aga Mark kui saab ühe jäätisegi vähem hakkab kohe nähhitama ja n
ärvitsema ta oin nii nõme!!!!!

Anonüümne ütles ...

tere kõigile ma olen ka blogis nüüd ma ei saanud enne käjja

Anonüümne ütles ...

Tahan veel mainida ekskursiooni kohta seda, et kindlasti oleks söök ja jook kaasas. Päev on pikk ja kõht läheb selle aja sees kindlasti tühjaks. Ja loomulikult peab hommikul olema söönud!

Ajaveebi haldaja:
Tiina Perovskaja