Kodu

pühapäev, märts 23, 2008

Viimane veerand algamas

Tahan kiita õpilasi, kes vaheajal usinalt Tere Kevad projektiga tegelesid. Tore oli näha, kuidas iga päevaga tuli juurde haikusid, fotosid, vaatlusi ja viktoriini küsimustele vastuseid. Tubli töö!
Käisin ise ka kevadet otsimas. Pildistasin ja uurisin kõikvõimalikke loodusnähtusi:) Pilte saate vaadata meie blogi Tere Kevad fotode hulgast. Fotode autorite nimesid ei saa ma juurde panna, sest muidu ei ole hääletus õiglane. Eks peate ise nuputama, kes millise foto teinud on;)
Tuletan meelde, et iga asja eest saab algavasse veerandisse hinde.
Eesti keeles: haiku, viktoriini küsimused, viktoriini vastused, uurimustöö kevadkuulutajast - nendest kokku tuleb arvestuslik hinne. Paljudel on juba kirjas 4 hinnet:), kuid on ka neid, kes ei ole midagi teinud:( Neil on vaja tegutsema hakata!
Aitäh tublidele ja aktiivsetele kevadeotsijatele!

7 kommentaari:

Hendrik Neubauer ütles ...

Mis tähendab "Saadetud pildi fail ei ole jpg laiendiga."?

T. R. ütles ...

Kui Sa pildi salvestad, siis annab ta Sulle võimaluse, kas ta on gif., jpg või mõni muu pildifail. Kui on öeldud, et fail ei ole jpg laiendiga, siis on pilt kas liig suur või salvestatud teise nimega.

Hendrik Neubauer ütles ...

Aitäh!

Carru ütles ...

Aga, ma olin terve vaheaja Egiptuses ja ei saanud vaatlusi teha kui ainult ühe, nii, et ma saan siis loodus õpetusse kolme?

Anonüümne ütles ...

Vaatlused kestavad kuni maikuuni:)

Carru ütles ...

Aitäh!

Carru ütles ...

Aitäh!

Ajaveebi haldaja:
Tiina Perovskaja